Hoe gaat het in zijn werk ?

Wel,eerst en vooral maak je een afspraak voor een intakegesprek, dit is volledig gratis. In dit gesprek gaat duidelijk worden wat precies je doelen en struikelblokken zijn, eens we dat weten ga ik aan de slag met jouw persoonlijk plan. Hierna begint het echte werk, er wordt een datum gekozen waarop we beginnen met trainen en werken aan een betere versie van jezelf. Dit kan bij mij thuis maar indien je liever traint op bekend terrein werk ik ook op verplaatsing.

Om de 2 weken vind er ook (indien gewenst ) een evaluatiegesprek plaats waarin we de progressie bespreken. We volgen je vooruitgang ook op aan de hand van een weging en vetmeting. Ook krijg je whatsappondersteuning ( antwoord op al je vragen binnen 24u).

Als jij je doel wil bereiken is het niet alleen het sporten dat daar voor zorgt, een combinatie van de juiste training en voeding is een must voor optimale resultaten! Vanuit alle kennis die ik de voorbije jaren heb vergaard geef ik jou dus ook het juiste voedingsadvies zodat jij resultaat behaald en behoud!

Ben je niet geïnteresseerd in face to face coaching maar wil jij wel je doelen bereiken ? Ik bied ook online coaching aan zodat je toch met het juiste plan en de nodige begeleiding aan de slag kan. Want: "A goal without a plan is just a wish"

boss 2.png

Hasseltsebaan 63

3940 Hechtel

BTW: BE 0754.386.420

Tel: 0489307227

E-mail: info.bosscoaching@gmail.com

www.boss-coaching.be

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Contacteer mij

Deze gegevens worden enkel gebruikt

zodat ik u kan contacteren om uw vraag

te beantwoorden.

Bedankt voor je bericht!